Opsætning af filt og væv

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med opsætning af filt eller væv på væg eller loft? Så står vi hos DL Malerfirmaet ApS klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Odense, men vi varetager både store og små opgaver for private såvel som erhvervskunder på hele Fyn samt på Sjælland.

Vi henvender os dog primært til erhvervskunder, herunder boligforeninger og lignende, som vi ofte udfører arbejde for i forbindelse med nybyggeri eller andre projekter.

Vi har mere end 10 års erfaring med opsætning af filt og væv, og derfor kan du altid forvente et flot og professionelt resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

5 fordele ved at vælge os til opsætning af filt eller væv

Nedenfor kan du finde 5 primære fordele ved at lade os varetage dit arbejde med opsætning af filt eller væv og den efterfølgende maling:

  1. Vi har over 10 års erfaring
  2. Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter
  3. For os er en aftale altid en aftale
  4. Vi overholder enhver deadline
  5. Vi sætter en stor ære i punktlighed

Få kompetent rådgivning om valg af filt og væv

Med vores mange års erfaring indenfor opsætning af filt og væv kan vi hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med beklædning af vægge, eller hvis du har brug for hjælp til at vælge mellem opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv.

Afhængigt af om du ønsker en glat væg eller struktur på din væg, så er forarbejdet en utrolig vigtig del af det endelige resultat. Vi både rådgiver dig og udfører al forarbejdet med både glasvæv- og filt.


Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyder opsætning af filt og væv til konkurrencedygtige priser, og vi sørger naturligvis for at komme godt rundt om hjørner, vinduer og andre udfordrende steder på gips-vægge og andre overflader.

    Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer i hverdage.