Malerarbejde udføres med produkter i højeste kvalitet

Har du brug for at få udført professionelt malerarbejde i forbindelse med dit byggeri, i dit private hjem eller i din boligforening, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren maler, der kan varetage opgaven? Så bør du kontakte vores malerfirma.

Hos DL Malerfirmaet ApS i Odense varetager vi mange forskellige former for malerarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder på Fyn og Sjælland. Vi løser særligt mange opgaver for andelsboligforeninger, ejerforeninger og byggefirmaer, der varetager byggeprojekter, men vi står dog klar til at hjælpe vores kunder, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

Derfor skal du lade os stå for din opgave

Der er flere forskellige årsager til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade lige netop vores firma stå for dit malerarbejde. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  • Vi har mere end 10 års erfaring indenfor vores fag
  • Vi lægger stor vægt på punktlighed
  • Vi overholder altid vores deadlines
  • En aftale er altid en aftale hos os
  • Vi anvender kun kvalitetsprodukter.

Hvad koster malerarbejde?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få udført malerarbejde. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er.

Vi tilbyder blandt andet:

Alt arbejde bliver naturligvis udført til en attraktiv timepris.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at få beregnet en fordelagtig pris pr. m2 på lige netop dit malerarbejde, så kontakt os gerne allerede i dag. Når vi ved lidt mere om din opgave, så udarbejder vi gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

    Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer i hverdage.